.

bTV отпразнува успешното начало на есенния телевизионнен сезон с грандиозно парти

Дългоочакваният кино сериал „Скъпи наследници” ще стартира през януари 2018 г.

bTV отпразнува успешния старт на есенния телевизионен сезон и стартира подготовката на сензационни формати през пролетта. В компанията на най-уважаваните публични личности, на изискано парти вчера, предпочитаната медия в България благодари на своя екип и партньори за високия професионализъм и отдадеността към каузата за предоставяне на най-висококачествена информация и забавление на зрителите. 

Ново начало в праймтайма, още по-амбициозна кауза и топ публицистика в есенния сезон на bTVНай-успешните актуални предавания се завръщат в телевизионния ефир с нови рубрики и още повече дълбочина

Главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала повдигна завесата и за предстоящите мащабни проекти на телевизията. През 2018 година зрителите на bTV ще се информират с традиционно най-надеждните новини, обективна публицистика, ще се забавляват с утвърдени формати като „Гласът на България” , MasterChef, „Бригада Нов дом”, но и най-новото попълнение в програмата на медията – сериалът „Скъпи наследници”, който ще зададе стандартите за premium качество на телевизионното кино през януари 2018 година.

Рекорден старт на „Фермата“ в неделя вечер47% от зрителите избраха да проследят как 20 авантюристи ще градят живот от нулата

„Създаването на качествени формати е мисия на телевизията. Чувствам се сред съмишленици, стремящи се да провокират умения и култура сред сънародниците ни.”, коментира Chef Виктор Ангелов. Чаровната Мария Силвестър сподели, че освен със своята отговорна роля в социалното риалити, което променя съдби, от събота тя ще се грижи и за доброто настроение на българите с класацията „Топ 10” в „Мармалад”.

Докато гостите на партито се забавляваха с изпълненията на талантите от „Гласът на България”, резултатите на GARB категорично затвърдиха, че bTV е предпочитаният избор на зрителите с подбора на съдържание в най-гледаното време. 

2111452502.jpg