.

„Мармалад“ се завръща на 16 септември по bTV с нова доза добро настроение и шеметната Мария Силвестър

Радост Драганова и Иво Аръков неподозирани свои качества и показват незнайни досега способности, мании и дори фобии

Мармалад“ започва своя забележителен шести сезон на 16 септември от 16:00 ч. по bTV. Предаването, което всяка събота превръща следобеда в цветно забавление, продължава да събира звездите на България и да ги прави… на мармалад. Така знаменитостите разкриват пред Радост Драганова и Иво Аръков неподозирани свои качества и показват незнайни досега способности, мании и дори фобии. В първото издание за есенния сезон „Мармалад” стартира с победителат в MasterChef 3 – Божана Кацарова, фитнес миската Биляна Йотовска и рапърите Young BB Young.

bTV отпразнува успешното начало на есенния телевизионнен сезон с грандиозно партиДългоочакваният кино сериал „Скъпи наследници” ще стартира през януари 2018 г.

Екипът на предаването няма да спира да нахлува с камера в домовете на известните и буквално да се завира в най-тайните и лични кътчета на техните крепости. Ще придружава гостите на шоуто в техните любими места, ще ги поставя в ситуации, които ги предизвикват дори извън студиото на „Мармалад“. Първа „жертва” на Радост Драганова тази събота ще стане поп фолк певицата Лияна, която ще сподели колко годежни пръстена е получавала.

Мармалад 2017Изненадата на сезона без съмнение е и най-големият трансферен удар на „Мармалад“. Легендарната рубрика „Топ 10“, издигната в небесата от самия Димитър Павлов, има нов водещ. Летвата е вдигната прекалено високо, но тя със сигурност ще я надскочи – новото лице на „Мармалад“ е шеметната и неудържима Мария Силвестър. За новия сезон Мария е подготвила пикантни и изключително любопитни теми, а коментаторите в „Топ 10“ ще продължават да правят комични, пиперливи и хапливи коментари за всяка една от десетте позиции в класацията.

ВАЖНО! Водещите Радост Драганова и Иво Аръков призовават всички зрители на bTV: “Не планирайте никакви пътувания през уикендите след 16 септември! „Мармалад“ започва и забавлението е само по bTV, всяка събота от 16:00 часа!”

Мармалад 2017