„Като на кино” - среща с дъщерята на Боно от U2 и откровен разговор за избора на роли с Асен Блатечки

Реклама

Тази седмица в “Като на кино”, което се излъчва всяка събота от 18.00 часа по bTV Cinema, продължват интересните срещи на Стаси Кара от света и у нас. В следващото издание водещата ще надникне зад кулисите на 59-тото издание на лондонския филмов фестивал, който буквално преди дни короняса своите победители и много холивудски звезди украсиха червения му килим в продължение на десет дни.

Ще разберем кои са актьорите, които в последно време заменят големия екран с малкия и кои са новите топли сериали, които ще завладяват тепърва зрителите. Разбира се, предаването ще покаже какво си заслужава да се види на голям и малък екран от следващата седмица.

Актьорът Асен Блатечки ще разкаже на водещата всичко около битката на филма с негово участие “Съдилището” да стигне по-напред в състезанието за най-добър чуждоезичен филм на наградите “Оскар”. Двамата ще си поговорят и за избора на актьора на роли, както и интересни случки по време на снимки.

Черешката на тортата в предаването е срещата на Стаси Кара с дъщерята на музикалната легенда Боно от U2, актрисата Ив Хюсън. Младата звезда ще разкаже всичко за участието си в хитовия сериал “Хирургът”, работата си с Клайв Оуен и Стивън Содербърг, както и дали някога е обмисляла музикална кариера като известния си баща.