Реклама

Британската звезда и носител на „Оскар" Колин Фърт е специален гост в „Като на кино” тази събота, 17 септември (18:00 ч., bTV Cinema). 

Пред водещата Стаси Кара актьорът разказва за завръщането си към образа на Марк Дарси в новите приключения „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта", споделя как се е променила кариерата му след "Оскар", а и каква друга професия е искал да има в живота си.

„Не знам колко се променя животът на един актьор заради самия „Оскар”, по-скоро се променя в главите на хората и очакванията им, признава Фърт. Не мисля, че имаше голяма разлика за мен, имах късмета да работя нон-стоп и преди това. И продължих да си правя същото. Това, че си спечелил награда не значи, че изведнъж писането на сценарии става по-добро и магически да се появяват страхотни роли". 

В епизода ще видим и режисьорката на „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта" – Шарън Магуайър, вдъхновила и един от персонажите в историята, тъй като е близка приятелка с авторката на историите за Бриджит Джоунс – Хелън Филдинг. Ще проследим и реакциите на дамската публика в България на първата прожекция на филма с Рене Зелуегър. 

Компания на водещата в епизода ще прави българската звезда Ники Сотиров. Актьорът ще разкаже всичко за най-новите филми с негово участие, а двамата със Стаси Кара ще обсъдят премиерите на голям и малък екран у нас.