Реклама

„Като на кино” ще пренесе зрителите на bTV Cinema в Дивия Запад, в компaнията на култовия режисьор Антоан Фукуа. Той стои зад ленти като „Тренировъчен ден”, „Закрилникът” и „Обратен гард”, а най-новото от него е римейк на хитовия уестърн от 60-те години – „Великолепната седморка”, отново с Дензъл Уошингтън и Итън Хоук.

„Дензъл е събитие за мен! Особено в случая на уестърн, тъй като нито един от двама ни няма опит в този жанр. Знаех, че това, което ще направи филма специален и различен, е нещо, което самият аз не бях виждал в уестърните, с които съм израснал. Именно това – чернокож да бъде в главната роля,” разказва режисьорът пред водещата Стаси Кара.

Гости в студиото тази събота, 24 септември в 18:00 ч., ще бъдат също българските звезди Милица Гладнишка и Калин Врачански, за да разкажат за новата анимация „Щъркели”, в която озвучават главните герои.

В този епизод на „Като на кино” ще бъдат представени и срещите на Стаси с Антъни Хопкинс и Ед Харис. Двамата говорят за новия сериал „Западен свят” и си припомнят прeживявания около култови роли като „Мълчанието на агнетата” и „Полок”.

„Обичам да работя, забавно ми е. Жена ми непрекъснато ме кара да намаля темпото, а аз й казвам: „Защо? Ще умра, ако го намаля?” и тя се отказа от наставленията, моят живот си е”, споделя Антъни Хопкинс пред българската журналистка.

„Истината е, че обичам да работя – на сцената, пред камерата, не обичам да вися с часове в караваната си и да чакам или пък да препускам по локации. Просто много харесвам работата си!” Това разказва актьорът, познат от „Аполо 13” и „Шоуто на Труман” – Ед Харис.