Реклама

Сара Джесика Паркър не забравя нито за една секунда участието си в култовия сериал „Сексът и градът” и никога не е мразила героинята си Кари Брадшоу. „Трябва да съм пълна глупачка и неблагодарница, израснала в гората, за да направя това”, споделя звездата в предаването „Като на кино” по bTV Cinema, тази събота, 8 октомври, 18:00 ч.

Двете с водещата Стаси Кара се срещат в Лос Анджелис, а поводът е новият сериал с нейно участие „Развод”.

„Понякога дори много големи актьори нямат този шанс като преживяване, което имах аз с този сериал и такава публика”, коментира актрисата, превърнала се в икона за много жени. Според Стаси актрисата е изключително красива на живо. 

В ”Развод” тя играе Франсис – омъжена, богата жена с две деца, която отдавна е престанала да обича мъжа до себе си – Робърт. Комедийният сериал изследва взаимоотношенията между Франсис и Робърт, и какво, в крайна сметка, ще се случи с тяхната връзка. Робърт играе Томас Хейдън Чърч, познат от независимия хит „Отбивки". 

В студиото на „Като на кино” компания на Стаси ще прави българският актьор Китодар Тодоров, който разказва за новия си филм „Летовници”. Докато водещата и нейният гост обсъждат най-новите филми, ще станем свидетели на това, че двамата имат абсолютно различни предпочитания за филми и актьори. 

В предаването ще надникнем и зад кулисите на новия български филм „Възвишение”, по романа на Милен Русков и под режисурата на Виктор Божинов. Предаването „Като на кино” е първото с достъп до снимачната площадка на филма и ще разкрие любопитна информация около това кои актьори играят главните роли. 

На финала ще видим и срещата на Стаси Кара с канадския актьор, който е звезда на сцената, големия екран и телевизионните сериали. Виктор Гарбър е утвърдено име в Холивуд след филми като „Титаник”, „Арго”, „Милк” и „Професия блондинка”. 

Актьорът е част и от чисто новия хитов сериал „Легендите на утрешния ден”, чийто премиерен сезон започва по bTV Action от 28 октомври и ще се излъчва всеки делничен ден. 

Виктор Гарбър разказва и как успява да поддържа връзката си със съпруга си – канадския художник и модел Рейнер Андресен: „Мисля, че трудностите често идват от това, че почти никога не си вкъщи. Живея в Ню Йорк, а съм на снимки във Ванкувър за сериала. С партньора ми се виждаше, когато имаме възможност. Да живеят технологиите, че мога просто с едно набиране да го видя!”