Реклама

На 27 октомври от 12:30 ч. целият брой на „Като на кино“ по bTV Cinema ще бъде посветен на София като снимачна площадка. Във времето, в което обсъждаме плочките пред храма „Свети Седмочисленици“, предаването припомня как е изглеждала столицата в различни филмови продукции от 50-те години на миналия век до наши дни. „Любимец 13“, „Понеделник сутрин“ , „Източни пиеси“ и „Дъвка за балончета“ са само част от заглавията в тази разходка. Водещият Юлиян Петров ще премине през всички тези локации и ще ги покаже на живо днес.

Снимка: Даниел Димитров

Междувременно актьорът от „Скъпи наследници“ влиза в ролята на интервюиращ за първи път в живота си, и то на звездата Джорджия Хърст от сериала „Викингите“. Петров признава на прочутата си колежка, че е много развълнуван от срещата си с нея и двамата си говорят за сериала и емоциите в професията.

Снимка: Даниел Димитров

Мишо Дюзев се връща в „Като на кино“. Поводът е продължението на сериала „Необикновените“. Телевизионната поредица пресъздава събитията,  последвали кино историите от вселената на Х-Мен. Това е вторият сезон на приключенската поредица. Пилотният епизод от първия сезон беше режисиран от Брайън Сингър , който режисира и продуцира поредицата X-Мен. Във втори сезон той се включва като продуцент. Дюзев се срещна в Лондон специално за „Като на кино”с две от звездите на сериала – Стивън Мойър и Натали Айлин Линд.

Снимка: Даниел Димитров

Кинокритикът Деян Статулов ще представи филмовите премиери на големия и малкия екран.