"България търси талант” е най-гледаната ТВ програма и през април

В топ 50 за месеца влизат и БГ сериалите - "Столичани в повече”, "Домашен арест”, "Стъклен дом” и "Седем часа разлика”

Реклама

Шоуто на bTV "България търси талант” отново е най-гледаната ТВ програма през април. Сред развлекателните програми челните позиции в топ 50 за изминалия месец традиционно заемат още сериалът "Пепел от рози", българските сериали на bTV "Столичани в повече”, "Домашен арест”, "Стъклен дом” и "Седем часа разлика”, шоуто "Комиците”, "Шоуто на Слави” и др.

Традиционно bTV Новините и bTV Репортерите са на водещи позиции в класацията, както и абсолютни лидери сред новините и актуалните предавания в ефир. Предаването "Тази сутрин", което се изкачва на 26-о място в общата класация, отново отчита многократно по-голяма аудитория от конкурентните блокове, като привлича средно над половин милион зрители всяка делнична сутрин.

Сред най-гледаните 50 програми за месеца са още предаванията "Нека говорят... с Росен Петров", "Тази събота" и "Тази неделя", които са абсолютни лидери в своя часови слот. В класацията, при това в първата половина на таблицата, намират място и първият хърватски сериал, излъчван в България - "Изборът на Лара", както и Годишните музикални награди на БГ Радио.

През април bTV попада в топ 50 с 37 програми, Нова ТВ - с 8, а БНТ1 - с 5.

Пълния списък разгледай тук в .xls формат >>>