Радио N-JOY - безспорният лидер в ефира през 2014

Слушателите от над 37 града в страната посочват радиото за свой фаворит

Реклама

Рейтингите за първите два месеца на 2014г. отново дават недвусмислен отговор на въпроса "кое радио е безспорният лидер в ефира на България" – отговорът отново е N-JOY.

Слушателите от над 37 града в страната не променят избора си за фаворит, това показва най-актуалното изследване на слушателските аудитории в страната за януари и февруари 2014г.,  проведено от GARB Audience Research Bulgariа.

Радио N-JOY достига до най-широк спектър от аудитории. В категорията за покритие на слушателите между 15 и 54 години, най-голямата музикална радиоверига в страната има сериозна преднина с 33,44 %. N-JOY заема лидерските позиции и в категориите на слушателите между 15-25 и 36 и 45 години. Резултатите отново са категорични, че N-JOY e любимото радио на дамската слушателска аудитория и се нарежда на първо място в групите на жените между 15-25, 26-35 и 36-45.

Радио N-JOY е част от bTV Radio Group, която включва и радиата Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM и е единствената радиогрупа в България, която предлага изключително музикално жанрово разнообразие и абсолютно отличаващи се една от друга аудитории.

Повече информация за програмата и покритието на радио N-JOY, можете да намерите на www.njoy.bg.