Марша Крос: Без конфликти няма драма

Реклама

Марша Крос е номинирана за награда "Златен глобус" в категорията за най-добра актриса през 2005 и 2006 г. Тя също получава номинация за "Еми" в категорията за най-добра актриса в комедиен сериал през 2005 г.

Преди да участва в "Отчаяни съпруги" Крос играе в хитови американски сериали, но най-запомняща е ролята й на д-р Кимбърли Шоу в драмата "Мелроуз плейс".

Марша, искаме да те питаме за близнаците...
Чудесно, защото аз само за това искам да говоря (смее се). Много са сладки. Вече са на около 2 години! Колко бързо минава времето, направо се побърквам. Но са щастливи, растат...

Как се справяте с натоварването в работата?
Когато се снимаше четвъртият сезон на сериала, децата ми бяха на 8 месеца, но тогава имах не повече от 1-2 лоши седмици. Когато се случваше да работя плътно два дни, взимах момичетата с мен в студиото. И въпреки че не прекарвах цялото си време с тях, поне можех да им сменя пелените или да си поиграя с тях за няколко минути. Когато не снимахме пък прекарвах целия ден с тях, което е чудесно!

Приличате ли на героинята си?
(Смее се силно) Съжалявам! Мислех, че сме изяснили този въпрос доста отдавна. Не, не съм домакиня! И ми се щеше да бъде, надявам се дъщерите ми поне малко да са, например – надявам се да могат да готвят. Аз не готвя. И най-домакинското нещо, което съм правила, е било пред камерата и ако трябва да бъда честна – много съм далеч от Бри.

Какъв баща е вашият съпруг?
Съпругът ми е страхотен, много е сладък и прави всичко, абсолютно всичко!

Колко време отсъствахте от снимките на "Отчаяни съпруги" заради близначките?
Почти четири месеца.

В шоубизнеса ли виждате децата си, когато пораснат, или предпочитате да се насочат към нещо друго?
Шоубизнесът е тежък бизнес. Изглежда чудесно от мястото, на което съм в момента, но определено понасяш доста спънки и травми по пътя. Честно казано, те ще правят това, което искат, а аз ще ги подкрепям.

Разкажете за конфликта си с новата героиня.
Новият сезон започва с нова съседка, която прилича на Бри. Естествено, в течение на сериала тя се променя. Тя е в центъра на мистерията този сезон и има доста любопитна тайна история, която се опитваме да разплетем. С нея Бри има доста конфликти, но без конфликти няма драма.

Харесва ли ви посоката, в която се развива образът на Бри този сезон?
Малко съм разочарована. Мисля, че е време тя да израсне. Това, че се готви за бебе, е нещо, което е много близко до мен, но мисля, че е крайно време да се отвори към света и да порасне.

Защо вашата героиня толкова много допада на зрителите, според вас?
Винаги съм се страхувала, че Бри е отблъскваща, но явно не е. Това, че е праволинейна и много категорична може би изглежда дразнещо, но като че ли има нещо шантаво в нея. Тя се опитва да прави нещата както трябва, но всичко излиза извън контрол. Комичното в нейния образ е малко по-силно, отколкото у останалите момичета.

Когато един сериал започва, е лесно да привлече зрителското внимание. Но вече върви четвъртия сезон. Как ще си обясните продължителния му успех?
Мисля, че все още сме актуални. Но всичко започва със сюжета, просто е написан много добре. Основната заслуга е на продуцента и сценаристите, които го поддържат интересен и свеж.

Тежка ли е вашата работа, защото изглеждате доста благословена в кариерата си?
Е, ние винаги изглеждаме благословени, когато седим срещу вас. Изглежда така, сякаш никога не сме водили битки в живота си. Бих казала, че съм имала щастието винаги да работя, но съм получавала и милиони откази и някой друг е получавал ролите.

Вашата героиня има доста конфликти с децата си Андрю и Даниел. Как се разбирате с тях в живота?
Обичам ги. Те са невероятни! Ако моите собствени деца се окажат толкова добри, ще бъда много щастлива. Те са стабилни млади хора, умни, страхотни са! Мъчно ми е, че нямам син, затова приемам Шон (в ролята на Андрю) като син.

Какво мислите за гардероба на Бри?
Ами... това е просто гардеробът на Бри. Какво да кажа, не държа непременно да си отнеса дрехите вкъщи, защото предпочитам джинсите.