Анжела Недялкова и Наталия Кобилкина влизат в „Съни бийч“ 2

Първият сезон на хитовия сериал завършва тази вечер с драматичен обрат

Реклама

Провокативни, красиви и екзотични лица са новите попълнения във втория сезон на хитовия сериал на bTV „Съни бийч“, чиито снимки вече стартираха в популярния черноморски курорт. Освен любимците на зрителите Аня Пенчева и Кирил Ефремов, към продължението на поредицата се присъединяват актрисата Анжела Недялкова, сексоложката Наталия Кобилкина и певицата и танцьорка Манал Ел Фейтури. Всяка от тях ще се превъплъти в неочаквана роля и ще демонстрира впечатляващ комедиен талант.

От трите нови лица на „Съни бийч“ най-голям опит пред камерите има ослепителната Анжела Недялкова. През последните години тя се снима в популярни български филми и сериали, и получи международно признание с участието си в продължението на британския кинохит „Трейнспотинг“ под режисурата на Дани Бойл.

 

Сексоложката Наталия Кобилкина също се справя отлично с новото си амплоа, благодарение на опита си като телевизионна водеща. Свеж полъх във втория сезон на „Съни бийч“ внася и екзотичната Манал Ел Фейтури, която е участвала в британски ситкоми, но освен талант на актриса, има забележителни заложби на певица и танцьорка.

Докато актуалните попълнения в продължението на „Съни бийч“ се готвят за ролите си, зрителите ще проследят финала на първия сезон. Драматичният обрат ще се излъчи довечера, 14 май, от 21.00 часа по bTV, а в последния епизод героите ще преживеят неочаквани приключения в подземния свят на Слънчев бряг. Гомес (Бойко Кръстанов) и Никола (Явор Бахаров) ще влязат в открита война, стара любов ще се разкрие, а в битката за хотела ще се появи нов мистериозен играч.