Наталия Кобилкина организира нов семинар в „Съни бийч“

Героите на сериала ще поставят щастието си под съмнение - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Реклама

Тази неделя (28 април) от 20:00 ч. по bTV героите в „Съни бийч“ ще си припомнят, че заедно могат да се справят с всичко, защото приятелството помежду им е най-ценното, което притежават.

Последната надежда на Гомес (Бойко Кръстанов) за повишаване на категорията на хотела в „Съни бийч“ ще угасне, след като дори депутатът Ставрев не успява да повлияе на Кирова. Гомес ще реши да следва насоката, дадена му от строгата оценителка, а именно че шестте звезди са процес, а не привилегия. Той ще изиска от своя екип абсолютния максимум, особено след като в хотела неочаквано ще се появи не кой да е, а самата Наталия Кобилкина.

В ролята си на един от най-разпознаваемите български треньори в областта на личностното развитие и сексологията, Наталия ще организира специален курс с над 200 гости в хотела при едно единствено условие – нейният „пандишпанчик“, пиколото Жоро (Даниел Пеев - Дънди), да участва в него.

Това, което никой не подозира, е че Жоро е в окаяно състояние – пъпчасал и болен, той е изключително депресиран и ще се заключи в стаята си. Задачата да го намери и да го извика на работа ще се падне на другия силно потиснат персонаж – Младен (Иво Аръков), който е дълбоко разтърсен от колебанията на Дарина (Лидия Инджова) дали иска да има дете от него. Той ще се „зарази“ от меланхолията на Жоро и също ще се скрие в стаята му, а не след дълго Моника (Полина Недкова) ще се присъедини към тях.

 

Как успяват героите да преборят своите лични проблеми, гледайте тази неделя (28.04) от 20:00 ч. по bTV.