Жаден за сензация папарак ще надуши нещо интересно в хотела на „Съни бийч“

Сара Драгулева е причината за поредното главоболие на героите тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Реклама

В новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (31 март) от 20:00 ч. по bTV героите ще трябва да опазят имиджа на хотела от депутат с екстравагантен интимен живот.

Деликатният проблем ще бъде предизвикан от героя на Георги Вачев, който е пристигнал в хотела със своята любовница (Сара Драгулева), за редовната си доза усамотение. След лют скандал младата му изгора се е барикадирала в стаята и го заплашва, че ако не се разведе със съпругата си, тя ще пусне компрометиращо видео в медиите. Екипът на хотела веднага ще запретне ръкави в опит да потуши ситуацията, но тайно в хотела ще се промъкне папарак (Юлиян Петров), който е решил да заснеме истинска сензация.

Междувременно синът на Гомес – Марти, е избягал от вкъщи и ще пристигне в хотела сам. Малчуганът ще проведе сериозен разговор с баща си, за да го убеди да се обади на бившата си приятелка Виктория (Боряна Братоева).

В разгара на събитията, истинският проблем за Младен (Иво Аръков) ще бъде, че Дарина (Лидия Инджова) продължава да не иска бебе от него.

Не пропускайте „Съни бийч“ тази неделя (31.03) от 20:00 ч.

Тагове: Съни бийч