Шеф Илиан Кустев участва в напрегнато кулинарно състезание в „Съни бийч“

Напрежението между Дарина и Младен расте - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Реклама

В новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (5 май) от 20:00 ч. по bTV невероятното настроение на Гомес (Бойко Кръстанов) ще бъде помрачено от поредния проблем.

Екипът на хотела очаква пристигането на прочутия шеф Христов, който трябва да приготви за гостите им специално меню за вечеря. Когато Ивон опита да се свърже с него обаче ще стане ясно, че от топ готвача няма и следа. Критичната ситуация ще принуди Гомес да се съгласи с предложението на Младен (Иво Аръков) и ще изпрати в кухнята майка му Розалия (Аня Пенчева).

След поредния сблъсък между Дарина (Лидия Инджова) и Младен, тя ще се опита да събере мислите си на плажа само за да се натъкне на Калин, който отново ще опита да оправи нещата между тях. Изпаднала в яд и паника, Дарина ще отиде при Художника, за да се опита да се отърве от арабския зет.

Никой не подозира, но един от гостите в ресторанта е самият шеф Илиан Кустев, който е дошъл, за да изненада своя приятел и колега шеф Христов. След като види сервираната му сьомга, той веднага ще постави под съмнение готвачът, който я е приготвил, и ще проникне в кухнята. Лют скандал между него и Розалия ще доведе до кулинарен дуел, който веднъж завинаги ще определи кой е по-добрият готвач – именит шеф или обикновена домакиня.

Гледайте новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (05.05) от 20:00 ч.

Тагове: Съни бийч