Реклама

Екзотичната певица и актриса Манал Ел-Фейтури, която дели времето си между Лондон и София, влиза в новите епизоди на „Съни бийч“ вторник и сряда по bTV. Атрактивната красавица с ослепителна усмивка и зашеметяващи извивки ще се появи в ролята на британска журналистка, решена да направи документален филм за Слънчев бряг. Опитите й да се добере до пикантна, скандална история, ще я срещнат с персонала на хотела в черноморския курорт и ще накарат сърцето на пиколото Георги (Даниел Пеев-Дънди) да прескача от вълнение.       

Освен Манал Ел-Фейтури, емоционалният градус в хитовия комедиен сериал ще вдигнат и героите на Евелин Костова (Ивон) и Бойко Кръстанов (Гомес). Красивата брюнетка ще изпадне в ярост заради близостта на любимия й с бившата му приятелка Виктория (Боряна Братоева) и скандалът от ревност няма да закъснее. Междувременно шефът в хотела Никола (Явор Бахаров) ще налее масло в огъня и ще се превърне в детектив, за да намери неоспоримо доказателство, че той, а не Гомес, е бащата на бебето на Ивон.  

Погром на любовния фронт очаква и Младен (Иво Аръков) - колоритният морски спасител и ценител на женската красота. Опитите му да се усамоти с любимата му Дарина (Лидия Инджова) ще ударят на камък, а липсата на интимност ще го накара да преживее драматични моменти с комичен оттенък. Самата Дарина също ще саботира връзката им, докато безуспешно се опитва да се откопчи от престъпния свят и от опасния наркобос с афинитет към изкуството Художника (Стоян Радев). 

В предстоящите епизоди на „Съни бийч“ в необичайна роля ще се появи и журналистът Георги Тошев. Пред камерите той ще се превъплъти в богат, ексцентричен актьор с вкус към скандалните забавления на ръба на закона.