Героят на Иво Аръков изневерява в „Съни бийч“

Лидия Инджова сключва сделка с дявола, за да се измъкне от престъпния свят в новите епизоди на хитовия комедиен сериал по bTV

Реклама

Когато си наранен във връзката си, трудно можеш да останеш верен. Особено, ако живееш и работиш в Слънчев бряг - курорта, в който изкушенията дебнат на всяка крачка. 

Жестоко обиден от любимата си Дарина (Лидия Инджова) и от семейството й, темпераментният морски спасител Младен (Иво Аръков) ще потърси най-лесния начин да притъпи болката си и да върне самочувствието си. Коя красавица ще го накара да изневери и какви ще са последствията от действията му, ще стане ясно в новите епизоди на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“, вторник и сряда, от 21.00 часа, по bTV.

Докато Младен се забавлява с новото си завоевание, Дарина трескаво мисли как да се измъкне от престъпния свят, в който е затънала. С всеки изминал ден безскрупулният наркобос Художника (Стоян Радев) все по-силно затяга примката около нея, нарушава личното й пространство и я преследва със смразяващата реплика: „Знам къде ходиш и с кого говориш, аз съм навсякъде!“.   

Решена да се спаси от Художника и да се върне към нормалния живот, научната работничка ще потърси помощ от една не по-малко опасна фигура в ъндърграунда. За да извоюва свободата си, Дарина ще сключи нова рискова сделка и ще обещае да изпълни почти невъзможен ангажимент. Междувременно ще се опита да се противопостави на авторитарния си баща (Георги Кадурин), който упорито и нетактично се бърка в личния й живот.

В новите епизоди на „Съни бийч“ камерата ще се плъзне и по угриженото лице на Гомес (Бойко Кръстанов), който има ежедневни проблеми както с мениджмънта на хотела в черноморския курорт, така и с бившата си жена, която настройва сина им срещу него. Да се справи със сложната ситуация ще му помогнат съветът на един мъдър мъж и дискретната помощ на една привлекателна жена, която не е спряла да го обича.