Реклама

Една блондинка ще преживее силни емоции и ще предизвика горещи страсти в хитовия сериал „Съни бийч“. Златка Райкова ще се появи в десетия епизод на поредицата и ще завърти комедийния сюжет около себе си този петък, 30 април, от 21.00 часа по bTV .

Мис Плеймейт ще застане пред камерите като себе си и няма да остане незабелязана - мъжете на екрана ще изпъчат гърди и ще глътнат коремите си, а един от тях ще хлътне до уши по нея и ще се опита да спечели сърцето й.

Около блондинката ще пламне екшън, който ще премине в комична заложническа драма. Пред камерите Златка ще преживее пълна гама от емоции - ще флиртува небрежно, ще се радва искрено и ще плаче за любимо същество не по-малко убедително от професионална актриса. 

В „Съни бийч“ за първи път ще гледаме и талантливия актьор Стоян Радев, когото  зрителите на bTV следят и в сериала „Белези“. Сценаристите са му поверили ролята на остроумен персонаж от ъндърграунда, за когото престъпният бизнес е изкуство. Без да искат, уж свенливата научна работничка Дарина (Лидия Инджова) и спасителят Младен (Иво Аръков) ще го подразнят и ще трябва да намерят начин да укротят гнева му. Междувременно пиколото Гомес (Бойко Кръстанов) ще се заплете в мрежа от лъжи, които могат да му костват много.

В десетия епизод на „Съни бийч“ зрителите ще видят и един малък, четирикрак актьор, който носи името на прочут певец и се справя геройски с всички изпитания по пътя си.