Бивша "Мис Свят" нарече Доналд Тръмп "нацистки плъх"

Алисия Мачадо изказа личното си мнение във Фейсбук

Реклама

Бившата "Мис Свят" Алисия Мачадо използва личния си профил във Фейсбук, за да изрази чувствата си към кандидата за президент на САЩ.

"Приятели, колеги и семейство, тъй като това е моят личен профил във Фейсбук, понякога си позволявам да разсъждавам и да излагам личните си възгледи тук. Сега, докато гледам новините с майка ми, ми се струва шега това, което виждам: този презрян човек се е превърнал в посмешище за света. И нямам предвид конкретно външния вид (дебел, умопомрачен старец с лоша прическа и отвратителна евтина боя за коса). Смятам, че Господ си знае работата. Този човек предизвиква спонтанни пристъпи на смях у мен. Виждам, че е смешен, напълно загубил връзка с действителността, обсебен от идеята за власт. Невероятно е, но изпитвам странно чувство за спокойствие, докато гледам как мъжът, наранил ме толкова много, се е превърнал в жалък палячо. Вероятно това звучи като отмъщение, нали? Но аз не претендирам за Нобелова награда за мир, не съм пример за нищо и никого, живея си живота и вярвам, че уроците се плащат и се учат. Този нацистки плъх показва на целия свят, че не е нищо друго, освен "бял боклук". Най-доброто наказание за този перверзен, игнориращ и брутален старец ще бъде оттеглянето на кандидатурата му поради невменяемост", пише в профила си Алисия. Тя е публикувала изявлението си и в Туитър и Instagram.

За никого не е тайна, че тя от години обвинява Доналд Тръмп за отношението си към жените в конкурса за красота "Мис Свят".

Снимка: Личен сайт