Реклама

Лоренцо Флахърти е в ролята на Марко в "Любов и вендета" и на комисар Рикардо Вентури във "Веществени доказателства". На снимачната площадка и театралната сцена е от 1986-а година. Дебютира с филма "Демони 2", на сцената изпълнява роли в пиеси на Шекспир. През 1997 година получава първата си главна роля в киното. Големият успех идва след ролите му в сериалите "Площад Испания", "Страсти", "Отдаденост"  и "Веществени доказателства". Лоренцо има две деца – Андрея, роден през 1994 година от предишна връзка на актьора, и Емилио – роден през 2015 година.

Интервюто ми с Лоренцо беше напълно непредвидено в известен смисъл. Непредвидена беше и срещата ми с Лоренцо в Милано преди няколко години. Аз му се усмихнах, той ми се усмихна, поздрави ме и ми пожела приятен ден. Ей така, на улицата. Разминахме се, а аз почти забравих за тази среща. И така до 12 юни, когато сутринта в 9.30 звънна телефонът ми, търсеха ме от непознат италиански номер. Връзката се разпадна преди да разбера с кого говоря. След час отново ме потърсиха от същия номер. Оказа се Лоренцо Флахърти. Мениджърът му дал моя номер, като му обяснил, че се интересувам от интервю. Поговорихме си, разбрахме се да направим и видео интервю, макар да си призная, че въобще не бях подготвена. Ето какво ми разказа Лоренцо.

Лоренцо, в България се излъчва сериалът "Веществени доказателства". Какви са спомените ти от този сериал?
Беше много хубав сериал. Пожъна огромен успех както в Италия, така и в други страни по света. Самият аз бях много щастлив от отзвука от сериала. Беше хубав опит.

Работата на полицай допадна ли ти?
Всъщност имах възможност да работя директно с полицията. Получихме огромно съдействие от полицейския участък и беше вълнуващо да получавам съвети от действащи полицаи.

Има ли роля, за която мечтаеш?
О, много са! Има много роли, изпълнени вече от големи актьори, в които бих искал да се превъплътя. Толкова са много ролите, за които мечтая! Бих искал да участвам в трилър и в мистерия.

Наскоро гледах твое телевизионно участие заедно със съпругата ти Роберта и сина ви Емилио. Прекрасен е, поздравления!
Благодаря! Наистина е чудесно момченце! Над осем години чакахме, докато се появи. Почти се бяхме отказали. Когато жена ми ми каза, че е бременна, реших, че се шегува. Тя беше убедена, че бебето ще бъде момче от самото начало. Сега вече е на годинка и е много артистичен. Където и да отиде, привлича вниманието, танцува.

Какви са бъдещите ти проекти?
Изявявам се на театралната сцена, но имам желание да се снимам в нови сериали. Надявам се някой ден на направим и нов сезон на "Веществени доказателства".

Бил ли си някога в България?
Никога! Но имам огромното желание да дойда! Може да се случи някой ден, а защо не и скоро? Също така бих искал да се снимам в България. Отворен съм за всякакви предложения!

Какво би искал да кажеш на почитателите си в България?
Първо бих искал да им изпратя поздрави от Италия! Много съм щастлив от възможността да си поговорим и да поздравя почитателите си в България. Надявам се да ви посетя съвсем скоро!