Марица Родригес: Много хора от България ми пишат в Туитър

Актрисата ни разказа за ролята на Камила в "Жестока любов"

Реклама

Актрисата ни разказа за ролята на Камила в "Жестока любов".

Марица, какво ще ни разкажеш за "Жестока любов"?
За мен този сериал беше превъзходен! Бях очарована от Камила. От доста време не бях изпълнявала комична роля. Камила е много усмихната, манипулира хората, но не е драматична. Винаги има резервен план. Връзката й с Антонио е опасна, но за мен Камила е много цветен персонаж. Дори и стилът й на обличане е много свеж. Очарована съм от нея.

Приличаш ли на Камила?
Не! Нямаме нищо общо. В един момент тя става доста лоша жена. Тя е много самотна. Прекалено амбициозна е. И е егоистка. Екстремна е в реакциите си. Хареса ми свежестта й, външния й вид. Но не и характера й.

Трудни ли бяха снимките?
Много! И по-скоро изтощителни, защото имах много сцени. Няма епизод без Камила. Колкото снимки и сцени имаше Ана Лусия Домингес (София), толкова имах и аз. Знаеш ли, хората приеха героинята ми и дори започнаха да я съжаляват. Обикнаха я, въпреки че е с ужасен характер! Хареса ми теленовелата, защото героите са много колоритни. Уникални са, всеки има специално място в сюжетната линия. Много ми хареса да работя с Карлос Понсе. Той е уникален, изпълнен с енергия. Отново бих се снимала с него. През цялото време пееше, танцуваше. От него струи енергия. Никога не се оплакваше и винаги идваше подготвен за сцените си.

Променила си отново външния си вид...
Налага се. Всъщност това е част от магията на телевизията. Обичам да експериментирам с външния си вид. Рискувам. Харесва ми да съм различна. Променям прическата си, цвета на косата, дължината. Хората забелязват промените. Интересуват се от гримовете ми, прическата, стила на обличане...

Какво ще кажеш на почитателите си от България?
Има много хора, които ми пишат в Туитър. Изпращам им много прегръдки и поздрави. Радвам се, че харесват Камила Брандо, въпреки че е лоша. Обожавам страната ви и хората, прекрасни са!