Реклама

Мишел Браун си спомня за "Трима братя, три сестри" като за сериала, отворил му много врати. "Благодарение на този сериал хората започнаха да ме разпознават и да ми изпращат писма от всички краища на света. Пазя прекрасни спомени от снимките. Ако трябва да разказвам анекдоти от снимачната площадка, ще прекарам поне два дни в говорене. Играх си на уестърн 16 месеца", припомня си Мишел.

Актьорът се снима в "Изпитание на любовта", "Трудна любов" и "Зрънце любов" след участието си в "Трима братя, три сестри". Всичките теленовели са излъчвани в България по bTV. В последно време Мишел се е посветил на игралното кино. Но признава, че си пада по мелодрамата. "Харесва ми мелодрамата. Разбира се, че бих работил отново в теленовела, която обаче е съвременна и добре продуцирана", разкрива Мишел.

Актьорът признава също, че би искал да има деца. Мишел е женен от няколко години за актрисата Маргарита Муньос. Бракът не е променил отношенията помежду им. "Все още сме гаджета, разликата е, че носим халки", разкрива той. "Открих безценна жена и се старая да пазя връзката ни. Разбира се, че искаме деца. Но всяко нещо с времето си, не бързаме за никъде", казва още Мишел.