Реклама

Наталия Стрейнар - актрисата, превъплътила се в десетки главни роли в теленовели, се е посветила изцяло на семейството си. Тя има две деца - син Жак и дъщеря Хия. От 2009 година Нати не се е снимала в сериали. "Това беше съзнателно решение, с поглед към бъдещето ми. Доста години работих в теленовели, но срещнах любовта на живота си. Двамата искахме да създадем семейство веднага. С децата не можеш да пътуваш непрекъснато, не исках този номадски живот за тях. За съжаление се наложи да избирам между кариерата и семейството", разкрива Наталия.

"Не беше лесно да взема това решение, но не съжалявам. Щастлива съм, защото успях да направя много неща. Успях с ролите си в сериали да докосна много хора, да стигна до върха. Сега имам семейство и се чувствам спокойна. Най-важното е да сбъдвам мечтите си", допълва още Нати.

Жак е на 5 години, а Хия - на 2. "Когато станеш майка, приоритетите ти се променят. Преди време бях егоист, а сега искам само най-доброто за децата си. Спомням си когато се роди Жак в началото на 2011 година. Той беше дълго чакано дете и когато за пръв път го взех на ръце, сякаш стана чудо", спомня си 45-годишната венесуелка. "Седя си вкъщи, не ходя много навън. Всеки ден правя упражнения поне час и половина. Също така обичам разходките по плажа. С две малки деца е невъзможно да съм непрекъснато нагласена, гримирана и безупречно облечена. Преди имах повече време за това, но не се оплаквам. Откакто съм майка, по-често се виждам със своите родители. По-добре разбирам връзката между деца и родители", споделя още Нати.

Междувременно Наталия сподели с почитателите си в Instagram, че отново е бременна. "В 17-ата седмица от бременността съм. Чудото стана отново! Чувствам се най-привилегированата жена на света! Господ награждава усилието. На онези, които си мислят, че е късно за деца, нека кажа, че когато има любов в сърцето, никога не е късно", споделя 45-годишната актриса.