Наташа Клаус: Вярвам в съдбата

Зрителите на bTV Lady могат да гледат актрисата в ролята на Сарита в “Трима братя, три сестри”

Реклама

От доста време не сме гледали теленовела с Наташа Клаус в България. Всъщност от 10 сериала, в които има централни роли, у нас са излъчени шест. Решихме да се свържем с актрисата и да разберем какво прави в момента. И я заварихме в Перу. Там тя се снима в теленовелата "Огнено сърце" от края на 2011 година.


Нати, разкажи ни повече за новото си екранно превъплъщение.
Аз вярвам в съдбата и съм сигурна, че тази роля не е случайна. Героинята ми се казва Алехандра. От момента, в който прочетох сценария, се влюбих в историята. Истината е, че в последно време теленовелите са загубили част от своя чар. Но съм убедена, че "Огнено сърце" ще покори зрителите.


Лесно ли ти е да работиш в Перу?
Екипът е повече от прекрасен! Актьорите, сценаристите, режисьорие. Всички са страхотни, помагат ми. Главната мъжка роля е поверена на колегата ми Тиберио Крус, с когото сме работили и преди заедно. Всъщност ние сме чуждестранните актьори в продукцията, но се чувстваме чудесно.


Семейството ти с теб ли е?
Не. Двете ми дъщери и съпруга ми останаха в Богота. Много ми липсват, не беше лесно решение. Но се виждаме често, а и говорим всеки ден. Но знаех, че трябва да приема тази роля.


Приличаш ли на новата си екранна героиня?
За мен винаги е било предизвикателство да изпълнявам главни роли. Но първото, което ме привлече в Алехандра, беше това, че тя не е типичната глуповата жена, която чака да се появи приказния принц и да разреши всичките й проблеми. Напротив! Алехандра е израснала в САЩ, знае какво иска, има образование, изкарва си хляба с работа. Влюбва се във Фернандо (Тиберио Крус), защото той е благороден, добър и обича семейството и земята си.


Как се подготвяш за ролите си?
Чета много. Интересувам се от професията на героините си, ако се налага, карам курсове за неутрализиране на акцента. Отговорна съм към професията си. Актьорите трябва да учат много, за да бъдат добри в работата си.


Би ли посетила България някой ден?
Разбира се! От 2004 година имам желание да дойда в страната ви! Надявам се скоро да гледате новата ми теленовела "Огнено сърце" и да ме поканите.