Реклама

Десет години след края на теленовелата "Непокорните" и седем години след края на музикалната група със същото име, продуцентът и създател на хитовия сериал Педро Дамян смята, че вероятно групата никога няма да се събере в пълния си състав.

"Мисля, че е много сложно шестимата да излязат отново заедно на една сцена. Може би четирима или петима ще се съберат", смята Педро. Той обаче допълва, че нищо не зависи от него, а всичко е в ръцете най-вече на шестимата актьори и певци: Пончо Ерера, Маите Перони, Дулсе Мария, Кристофер Укерман, Анаи и Кристиан Чавес.

Според Дамян, най-малко вероятно е Пончо Ерера да се присъедини към нова съвместна изява с "Непокорните". "Не мисля, че Пончо ще се съгласи да участва, той е насочил кариерата си в съвсем различна посока. Според мен, Пончо няма интерес да се върне на музикалната сцена", категоричен е Педро Дамян. Той казва още, че скоро ще бъде готов и документален филм за "Непокорните". "Има невероятни кадри извън снимачната площадка", разкрива продуцентът.