Реклама

Последният епизод на теленовелата "Непокорните" е излъчен преди десет години в Мексико. Но сериалът надхвърля пределите на континента и се радва на огромна популярност в целия свят. С "Непокорните" кариерата на много от актьорите тръгва стремглаво нагоре. Дали обаче те са все още толкова известни? Вижте.

Маите Перони изпълнява ролята на Лупита в сериала. Освен че играе добре, Маите има и много хубав глас, който не остава незабелязан от продуцента на сериала Педро Дамян. Тя е избрана за участник и в групата със същото име. След края на групата Маите продължава да работи както в теленовели, така и в музикални проекти. Към настоящия момент тя е на турне за промоция на новия си диск "Adictа". Последната й засега теленовела е "По-добре мъртва, отколкото грозна", където Маите имаше главна роля.

Джовани без съмнение е най-екстравагантният герой в "Непокорните". А може би такъв е и Кристиан Чавес – актьорът, превъплътил се в Джовани. С непрекъснатите смени на външния си вид, Кристиан става център на вниманието още през 2007 година, когато открито обявява, че е хомосексуалист. Той дори се омъжва за приятеля си, но година по-късно двамата се развеждат. През 2013 година Кристиан изпада в тежка депресия, от която го спасява Анаи, след като актьорът дори посяга на живота си. В момента той се снима в теленовелата "Обичам да се събуждам до теб" в Мексико.