Шанън Дохърти: Страх ме е от неизвестното

Актрисата сподели в телевизионно интервю, че ракът се е разпространил

Реклама

Актрисата Шанън Дохърти, която от година се бори с рака, сподели в емоционално телевизионно интервю, че болестта е напреднала.

"Първоначално ми откриха рак на гърдата. Направиха ми мастектомия на гърдата. Болестта обаче се е разпространила в лимфните възли. От последните операции обаче става ясно, че вероятно има ракови клетки и извън лимфните възли. Това е причината да се подложа на нови химиотерапии и след това - на радиотерапия. Страх ме е от неизвестното. Питам се: Ще помогне ли химиотерапията? А радиотерапията? Отново ли ще преживея същите неща? Ще се върне ли ракът след това? Всичко останало е под контрол. Болката е поносима. Мисълта, че живея без една гърда, е поносима. Тревогите ми са свързани с бъдещето ми и с бъдещето на хората, които обичам", разкрива актрисата.

Преди по-малко от две седмици Шанън подстрига косата си и публикува снимки в профила си в Instagram. "Косата ми падаше на кичури. Това много ме разстройваше. Плачех непрекъснато, тичах при майка ми и казвах: "Косата ми пада!" Накрая реших да се подстрижа. Зная, че много жени преминават през това. Ако мога да помогна с примера си, ще съм щастлива", разкрива актрисата, която разчита на подкрепата на съпруга си Кърт и майка си Роса.