Истинският "Вълк от Уолстрийт" в ексклузивна среща със зрителите на "120 минути" на 15 февруари

Светослав Иванов се срещна със скандалния бивш борсов агент Джордан Белфърт

Реклама

Светослав Иванов е първият български журналист, интервюирал прототипа на "Вълкът от Уолстрийт" Джордан Белфърт. Зрителите на bTV могат да проследят разговора между водещия на "120 минути" и скандално известния бивш борсов брокер, тази неделя от 17.00 до 19.00 часа.

Предишният живот на Белфърт е бил олицетворение на сбъднатата американска мечта. "Вълкът" е известен с проницателен ум, който го прави милионер преди да навърши 26 години, с приятна външност, на която не устояват и най-красивите жени, и достатъчно здрав организъм, за да оцелее върху облак от кокаин. В интервюто със Светослав Иванов, заснето по-рано тази седмица в Берлин, заедно с операторите Борис Пинтев и Добромир Иванов, Белфърт разказва за живота си като скандален филм, изпълнен с лукс, дрога, поквара, сделки за милиони, борсови спекулации и безкрайни купони.

Историята на Белфърт е толкова вълнуваща, че автобиографията му "Вълкът от Уолстрийт" става световен бестселър, а едноименният филм на Скорсезе с Леонардо Ди Каприо в ролята на Вълка, разбива боксофис класациите.

Джордан Белфърт е поредният силен гост на "120 минути", което се утвърди като трибуна за авторитетни и ексклузивни събеседници. Предаването привлича нови зрители всяка седмица, като в месечната класация на най-гледаните програми Топ 50 "120 минути" се изкачва до 16-ата позиция със средно 650 000 зрители за януари.

Тази неделя в "120 минути" ще гостува и тийн сензацията Емил Конрад, познат на всички, които са в крак с времето. Конрад затвори най-големия столичен булевард с премиера на книга, на която се изви километрична опашката за автографи. Тази седмица "В главната роля" в предаването ще бъде актьорът от Народния театър  Владимир Карамазов.

Последни

Реклама