Йордан Лечков, Павел Палажченко и Албена Денкова гостуват на Светослав Иванов тази неделя от 17.00 часа по bTV

Реклама

Когато гръм удари, ехото трудно заглъхва. С това изречение можем да обобщим атомния отзвук, който предизвика гостуването на Любослав Пенев в „120 минути” миналата седмица. Тази неделя, темата ще намери своето логично продължение с участието на Йордан Лечков, който ще трябва да отговори на въпросите, които бившият национален селекционер повдигна на „масата с часовника”. На живо, очаквайте позициите и въпросите на журналистите Крум Савов, Жаклин Михайлов и Петър Нанев, които няма да спестят критиките си и към двете страни в конфликта, който взриви родния футбол.

В рубриката „Роуминг” зрителите ще видят интервю с един от най-загадъчните хора в голямата политика. Павел Палажченко, сянката на Горбачов в най-важните преговори в световната политика. Той разговаряше директно със съветските лидери и американските президенти, а от превода на техните думи зависеше целия Съветски блок, както и края на Студената война. Легендарният преводач разказва. ЕКСКЛУЗИВНО: "Роуминг" от Москва - митове и легенди за падането на Желязната завеса.

Очаква се през следващата година страната ни да задлъжнее с още 8 милиарда. Кой ще плаща сметката? Какво се случва с цените и накъде ни водят политиците? Лидерът на „Подкрепа” д-р Константин Тренчев.

Албена Денкова ще застане пред зрителите на bTV с цялата си искреност, за да излее душата си в едно истинско интервю. За големият спорт, успехите, трудните моменти и семейството.