Лица на bTV минават шофьорски тест в първия епизод на Auto Motor Show

Единственото предаване за автомобили в телевизионния ефир стартира на 9 октомври

Реклама

Шест от най-популярните лица на bTV ще тестват шофьорските си умения в пилотния епизод на Auto Motor Show. Единственото предаване за автомобили в телевизионния ефир стартира в неделния 9 октомври, от 16:00 ч. по bTV.  

Специално за феновете с гориво в кръвта, в три кръга своите умения ще демонстрират едни от най-обичаните и разпознаваеми лица от екрана - Лиляна Боянова, Светослав Иванов, Полина Гергушева, Николета Маданска, Иван Боянов и Никола Кацаров. Те ще бъдат поставени в различни ситуации, без да знаят какво ги очаква на финала. Изпитанията изискват сериозна концентрация, а в последния кръг всички са подложени на екстремални условия от водещите Яна Кузова и Владимир Кулев.

Интересен тест ще има и в „Клуб 300 км/ч”, където приятелите на високите скорости ще бъдат изненадани от най-бързия седан в света. Освен че се задвижва изцяло от електричество и е изключително екологичен, той ускорява от място до 100 км/ч за три секунди. Еко вълната продължава и в рубриката „Тест”, където ще бъде представена най-технологичната кола на Volvo, правена някога. Тя харчи едва 2,1 л/100 км. И двете коли са тествани на писта „Дракон“ - единственото място в България, където могат да се проверят високоскоростните качества на автомобилите.

В неделния следобед рубриката „Актуална България“ ще даде гласност на проблемите по пътищата, а „С едно зареждане“ ще подготви зрителите за пътуване през Сърбия и какво е наложително да знаят, за да стигнат безпрепятствено там, за където са тръгнали.

В секцията за нови модели предстои истинско авто ревю с впечатляващите Lamborghini Centenario и Mercedes-Maybach Vision 6. Зрителите на Auto Motor Show ще отскочат и до „Фестивала на скоростта” в Гудууд – едно от най-запомнящите се автомобилни събития през годината. Рубриката „Знаете ли, че?“ пък ще бъде посветена на лявото движение във Великобритания – откога датира то, как и защо е възникнало.

В първия епизод на предаването гостува и продуцентът и водещ на „Фермата” – Иван Христов, който е отявлен фен на автомобилите. Рубриката Petrolheads ще излъчи ексклузивни кадри от случка с тв водещия отпреди осем години, а сега той ще демонстрира уменията си по управление на картинг без покрив.