Поли Генова излиза на картинг пистата в Auto Motor Show

 Вторият епизод на предаването показва два суперавтомобила, високоскоростни аутобани и грандиозния автомобилен салон в Париж

Реклама

Българската звезда от „Евровизия” Поли Генова е специален гост в Auto Motor Show тази седмица. Изпълнителката на „Дай ми любовта” излиза на картинг пистата, за да се опита да подобри резултата на Иван Христов от „Фермата“.  Нейният опит зрителите ще видят на 16 октомври от 16:00 ч. в ефира на bTV.

Съревнованието между два супер автомобила е основна тема на предаването. Влади Кулев избира Lamborghini Aventador Roadster - италианското кабрио със 700 конски сили и атмосферен мотор, а Яна Кузова залага на британската сила на 650-конния турбо двигател - McLaren 650S Spider. Двамата водещи ще пробват колите в различни условия – скоростно каране на писта, както и по нормални пътища. Ще направят и тест за практичност.

Практичен е и автомобилът в рубриката „Тест“ , който пазарът чака от години. Това е първият SUV модел на Jaguar, носещ името F-Pace.

„Клуб 300 км/ч“ също идва със силен заряд - с едно хибридно дуо от Мюнхен - BMW Серия 2 Active Tourer и Серия 3. Въпросните модели не вдигат 300, но баварците поставят Тройката като по-добрата алтернатива на Model S, което провокира екипът на Auto Motor Show да провери дали това действително е така.

Тази неделя в „Актуална България“ дискусията ще е около това дали глобите за нарушения могат да се събират на пътя. В „Знаете ли, че?“ зрителите ще научат интересни факти за немските аутобани и скоростните ограничения в страната, а чрез рубриката „С едно зареждане“ ще отскочат до Словения.

Auto Motor Show ще посети и грандиозния автомобилен салон в Париж, а в рубриката „Новини” феновете с гориво в кръвта ще научат най-актуалното от света на моторите. В „Made in BG” ще бъде представена още една българска фирма, която произвежда детайли и компоненти за световноизвестни автомобилни марки. 

Снимка: Auto Motor Show