Дует „Ритон” и световният фотограф Бен Ритър пред камерите на COOL...T

Тази събота от 11:00 часа по bTV

Реклама

Тази събота новото издание на предаването COOL…T от 11:00 часа по bTV ще бъде завладяно от много музика и любов. Специални гости в студиото на Петя Дикова ще бъдат най-обичаният български дует - „Ритон”. Катя и Здравко ще разкрият тайната за щастливия си брак, любовта и разбирателството, които ги съпътстват през годините.

Предаването ще остане на музикална вълна и ще покаже минутите преди промоцията на двойния албум на култовата поп група от 80-те „Трамвай №5”.

Камерата на предаването ще заведе зрителите на COOL…T в Народния театър, където актрисата Алекандра Василева играе една от най-силно драматичните си роли – на г-жа Готфрид под режисурата на съпруга си Григор Антонов. Двамата ще разкажат за най-трудно достъпната зона за човека - неговата собствена душа.

На финала екипът на предаването ще срещне зрителите с фотографа, заснел световнозивестни изпълнители – американецът Бен Ритър. Той ще застане пред каметата на предаването и ще сподели за причината да е в България и за работата си със световния елит.