Ани Владимирова се изправя пред заплетени взаимоотношения, последвани от опит за самоубиство във втори епизод на „Истински истории” по bTV

Реклама

На 26 май в 21:30 часа на психоложката Ани Владимирова и зрителите на bTV им предстои драматична среща с едно 18-годишна девойка, което прави опит за самоубийство. В училище момичето е отличничка, у дома родителите й я възпитават строго, а в личното си време тя е влюбена в обаятелен мъж на 33. Двамата изживяват истински любовен романс, докато момичето не открива, че нейният любим всъщност има семейство. Нещо повече, съпругата му е тежко болна, а имат и дете. Момичето някак си успява да му прости тази тайна, защото продължава да го обича. Когато, обаче, тя случайно забременява, отношението на нейния любим коренно се променя. Животът ѝ се превръща в ад и тя прави опит за самоубийство… Има ли край тази история и ако да, какъв е той, зрителите на bTV ще видят този четвъртък от 21:30 часа.

Тази история, наречена „Опит за самоубийство”, е една от многото в реалния живот. Именно заплетени взаимоотношения от подобно естество, силни емоции и зрелищни събития, които обобщават често срещани проблеми от ежедневието на съвременния българин са в основата на новия сезон на най-успешния риалити сериал у нас „Истински истории”. Защото всичко това е част от живота на реално съществуващи хора, потърсили мнението на известния психолог Ани Владимирова.