Ваня Червенкова в подкрепа на "Истински истории"

Не пропускайте поредния епизод на "Истински истории" тази вечер от 21.30 часа по bTV

Реклама

Този сезон се излъчва с подкрепата на популярни личности, които се включват в проекта чрез нетрадиционното за този тип формати "камео" участие – кратка поява в някоя от сцените, без намеса в сюжетната линия. В следващите епизоди с такава подкрепа ще се включи Ваня Червенкова.

Защо прие поканата на екипа за участие в епизод на "Истински истории" по bTV?
Защото подобен род инициативи могат единствено да допренесат повече хора да чуят от първо лице истинските истории на обикновените българи, такива каквито само животът може да създаде. 

Кои, според теб, са най-често срещаните психологически проблеми, които сякаш българинът е приел за "житейска норма" и неизбежна част от ежедневието?
Липсата на свобода е най-големият проблем на обществото ни. Свободата във всичките й форми. Голяма част от хората се съобразяват с чуждото мнение и правят всичко възможно, дори с цената на собственното си нещастие, да се харесат някому. Хора, освободете се, бъдете Вие.

Вярваш ли, че след определена възраст човек наистина може да се промени напълно? Да се откаже от пороци, да промени стереотипи, да стане по-добър?
Да, вярвам! В живота на всеки човек идва момент, значим и повратен, който го кара да преосмисли цялата си ценностна система и да промени себе си напълно.

Разкажи някоя случка от БГ реалността, която те е шокирала и чиито герои задължително трябва да се обърнат към психолог.
За конкретна случка не мога да се сетя сега, но ако трябва да определя нещо като шокиращо, то това е примиряването на много жени с домашния и сексуалния тормоз.

Как би насърчил някой наш уплашен, нещастен и беден наш зрител, да потърси път към щастието и промяната. Всеки ли може да живее добре?
Всичко човек трябва да постигне сам! Съветвам всеки: "Не спирайте да се борите и трудите за по-добър и уравновесен живот".