Завръща се най-автентичният и полезен за зрителите си риалити сериал: Истински истории: Разводи

От 11 януари, понеделник, в ефира на бТВ се завръща най-автентичният риалити сериал “Истински истории: Разводи”

Реклама

От 11 януари, понеделник, в ефира на бТВ се завръща най-автентичният риалити сериалИстински истории: Разводи”. В първия си сезон той пожъна фурор сред аудиторията, която съпреживя най-ярките случаи от практиката на психолога Ани Владимирова, реализирани телевизионно от екип на продуцентска компания “Междинна станция”. Зрителите бяха единодушни, че не са гледали по-полезен телевизионен продукт, в който да припознаят най-личните си проблеми, но и да намерят идея за решаването им.

В новия сезон екипът продължава да представя актуални казуси от живота на съвременния българин, като този път фокусът пада върху един от най-често срещаните и най-травмиращи социални феномениразводът. По последни данни близо 50% от браковете в България завършват с раздяла. На практика няма човек, който пряко или косвено да не е засегнат от това, независимо дали самият той е участник в разпадащият се брак или става свидетел на драмата на свои близки. Темата е болезнена и актуална за всеки.

И през 2016 година подуцентите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов са поканили за консултанти и лица на проекта топ професионалисти, този път от юридическия бранш. Популярните бракоразводни адвокати Искра Онцова и Райна Аврамова са гарантите за достоверността на представените в сериала истории по реални случаи от тяхната практика. Дълбоко пазени тайни, лицемерие, скъперничество, обсесии, изневери, насилничество, отвличане на деца, системни побои, изнудване и психически тормоз – това са част от проблемите, които които съвременните българи познават добре, но ще изследват подробно през дневниците на адвокатите. Всеки епизод е нпълно различен, а образите са запомнящите се: жена насилник; мъж, който тайно ограбва всичко, което съпругата му има; свекърва, която трови снаха си; съпрузи, които взаимно се използват и живеят нещастно и още дузина други реално съществуващи и минали през кантората на адвокатите герои.

Истински истории: Разводи ще представя 100% истински случаи, а в края на всеки епизод адвокатите Онцова и Аврамова ще правят обобщен анализ на казуса, давайки конкретни насоки и съвети за това кога, как трябва да се постъпи, за да се запазят правата на страните.

От ефира на бТВ зрителите неусетно ще получат базисна правна грамотност и ще научат: Какво означава „привременни мерки”; Как трябва да се реагира ако един от родителите отвлече детето си; Какви грешки не трябва да се допускат по време на едно бракоразводно дело, а и преди това, за да не се загубят родителските права; От кого могат да получат подкрепа съпрузи, подлагани на системен тормоз; как да бъде опазено недвиживото имущество. Отговор на всички тези и още много въпроси ще дават адвокатите Онцова и Аврамова в новите епизоди на “Истински истории: Разводи”, всеки понеделник и вторник от 21:30 по БТВ.