"Истински истории" в подкрепа на решаването на истински проблеми

Екипът на Ани Владимирова ще отговаря безплатно на въпроси от зрителите, свързани с проблеми, сходни на героите от риалити сериала

Реклама

След изключително успешния старт на Сезон 1 на риалити сериала "Истински истории" към редакцията на предаването бяха отправени многобройни запитвания за консултации с психолога Ани Владимирова. Оказва се, че проблемите, които вълнуват зрителите на bTV не се различават от тези, за които авторитетната психотерапевтка разказва всеки понеделник и вторник вечер.

Затова продуцентите решиха, че, освен развлечение и опитност, поредицата "Истински истории" може да предлага и пряка помощ на българи, които се нуждаят от професионален съвет от психолог за решаване на емоционални и житейски казуси – точно като в сериала.

Ако имате нужда от съвет, е необходимо да изпълните следното:
1.    Да харесате страницата на "Истински истории" във Facebook
2.    Да проследите епизодите от последната седмица и ако припознаете личните си проблеми в тези на героите...
3.    Да опишете вашия казус и конкретен въпрос на стената на предаването или в лично съобщение, като упоменете дали писмото ви може да се публикува в социалната мрежа.
4.    В рамките на няколко дни екипът на Ани Владимирова ще ви изпрати своя професионален коментар за вашия проблем. НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.