Кръв и рози

Вижте какво ни очаква в "Истински истории" тази вечер - 17 февруари

Реклама

При Ани Владимирова идва Зори. Тя е на 36 години, зъболекар. Зори е голям работохолик, изпитва удоволствие от изтощението след дълъг работен ден. Другата й голяма страст е съпругът й Петър. Двамата са заедно още от студентските години. Нямат деца. Петър е програмист и двамата имат стабилни доходи. Но Зори има тайни и проблеми, които водят до там, че Петър я напуска.

Като малка, доведеният й дядо се е събличал и се е пипал пред нея. Тя е била само на шест. Веднага споделя с баба си, но вместо дядото да бъде изгонен, бабата удря шамар на самата Зори и я нарича "лъжкиня". Оттогава животът на Зори се променя напълно. Тя губи представа за "редно" и "нередно".

След като баба й я гони, Зори започва да таи всичко в себе си и не споделя на абсолютно никой лошите неща, които й се случват. По-големият проблем обаче е, че е пристрастена към това да си пуска кръв. Първият път, когато дядо й се съблича пред нея, тя бяга в двора и се скрива в розови храсти. Единственото, което вижда през следващия един час е кръвта по надраните си крака. Този спомен еволюира към страстта й да си пуска кръв.

Докъде стига тази страст? Ще успее ли Зори да я преодолее? Има ли шанс с Петър отново да се съберат? Гледайте тази вечер - 17 февруари, от 21:30ч. в "Истински истории" по bTV!