Осиновената

Вижте какво ни очаква в "Истински истории" тази вечер - 16 февруари

Реклама

На консултация при Ани Владимирова идва Вяра - жена на 37 години с добра работа и щастливо семейство (съпруг Георги на 40 и дъщеричка Илина, която е кръстена на баба си). Проблемът ѝ е следният: едва наскоро Вяра е разбрала, че е осиновена, и се чувства излъгана от родителите си, защото те са го криели от нея. Тя не може да преглътне "предателството" и не знае какво да прави.

Всичко започва заради нейната колежка и приятелка от детство Надежда. Те имат равен старт в живота, но Вяра се е издигнала повече във фирмата, има щастливо семейство, докато Надя е "стара мома". Надя тежко преживява всичко това и нескрито завижда на Вяра. Един ден дори намира начин да я нарани: Надежда казва на Вяра, че е осиновена! Вяра е стъписана и не иска да повярва, но онази успява да посее съмнение в душата ѝ. 

След известни терзания, Вяра сякаш дълбоко в себе си е усещала истината. На една вечеря с родителите си тя показва свои снимки с малката Илинка и пита техните защо майка ѝ никога не се е снимала бременна? Защо не са ѝ казали, че е осиновена? Голям скандал, родителите през сълзи поддържат тезата, че Вяра си е тяхно дете.

Съпругът Георги съветва Вяра да отиде на психолог, за да се успокои; според него Надежда лъже, защото ѝ завижда. Вяра започва да посещава Ани, която я съветва да разбере истината със сигурност и доказателства.

Ще успее ли Вяра да стигне до истината и каква е тя? Как ще се промени животът й? Гледайте тази вечер - 16 февруари, в "Истински истории" от 21:30ч. по bTV!