Gangnam Style и самолетни неволи завладяват квартирата на "Младост 5"

Мариан Бачев ще влезе в ролята на роднина на Краси

Реклама

В петък вечер, 26 април, от 20 ч. в „Младост 5” по bTV Краси Радков ще бъде споходен от невероятен късмет – актьорът ще уцели джакпота от лотарията и ще стане поредния тотомилионер. Иво, от своя страна, ще се опита да го убеди, че е гадно да си богат, за да се добере до богатството му. В желанието си да постигнат своите цели, Краси и Иво попадат в много абсурдни и комични ситуации.

Мариан Бачев ще влезе в ролята на роднина на Краси, с когото Иво ще се опита да се съюзи и двамата ще направят опит да откраднат печелившия фиш. Като тактика те ще използват общите им спомени от детството, а лиричният момент ще завърши в разпален бой с възглавници. Междувременно, бившата приятелка на Краси, в ролята Венета Харизанова, се завръща в живота му с единственото желание отново да са гаджета. А накрая всички задружно ще се развихрят от радост с Gangnam Style.

Във втората част на петъчното импровизаторско шоу Краси е намерил евтин ваучер за почивка за двама в Турция, но проблемът е, че трябва да летят със самолет до там, а Краси има страх от летене. Мариан Бачев ще влезе в ролята на пилот, който с импровизиран парашут ще учи Краси как да скача. А Венета Харизанова ще бъде стюардесата. Тя ще се опита да хипнотизира Краси, за да го успокои от фобията му от летене. Попадайки на самотен остров, Краси и Иво се сблъскват с Иван Станчев в ролята на вожд на туземците. Каква се оказва връзката между Иво и Вожда и какво ще трябва да пеят от радост, че се познават - ще разберем на 26 април, от 20 ч., по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на „Младост 5” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.