Harlem Shake разтърсва квартирата на "Младост 5"

Памбос Агапиу, Цветелина Грахич и Митьо Пищова - специални гости в еп. 6 на импровизаторското шоу

Реклама

В петък вечер, 19 април, Краси и Иво ще превърнат квартирата си в ресторант. Двамата съквартиранти ще изпаднат в много комични ситуации, които няма да позволят на зрителите да си поемат дъх от смях.  Междувременно, докато се чудят къде точно да разположат масите и какво ще е менюто, Иво ще разведри обстановката с лунната походка на Майкъл Джексън, изпълнена по уникален начин. Краси пък ще се опита да намери главен готвач и сервитьор, а Венета ще направи „инспекция” на заведението. Памбос Агапиу ще ни изненада, като влезе в ролята на уникален сервитьор, който владее много езици и има специални умения в много области.

Във втората част на петъчното импровизаторско комедийно шоу първата гост звезда ще бъде Цветелина Грахич. Тя ще влезе в ролята на приятелка на сестрата на Иво, която я праща, за да получи цялостно обслужване. Причината за посещението е идеята на Иво и Краси да отворят малък дискретен дом, в който предлагат услуги за дами от всякакви възрасти. Втората гост звезда в епизода ще бъде Митьо Пищова, който ще играе сводник. Пред какво предизвикателство, свързано с Митьо, е изправена Венета и как празнуват ситуацията с танца Harlem Shake - Краси, Иво и компания ще разкрият в петък вечер, 19 април, от 20 ч.

Най-нетърпеливите фенове на „Младост 5” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.