Венета Харизанова: Сексапилът е в главата на жената

На нейния бал, малко за сватбената рокля, за "Младост 5" и трикове как да изглеждаш по-красива - всичко това от Мис Европа

Реклама

Днес я виждаме с красиви тоалети, прически и грим, но всъщност Венета Харизанова е претърпяла малък моден крах на своя бал преди време. Това, естествено, не й е попречило да се забавлява... Тя сподели и няколко съвета за бъдещите абитуриентки относно хубавата фигура, повдигнатите дупета и гърди, и издръжливия грим. И защо сексапилът е в главата на жената - четете!

Спомняш ли си, сигурна съм, че няма как да си забравила, какъв беше тоалетът ти за бала, гримът, аксесоарите... ?
Балът ми започна направо куриозно – бях поръчала роклята и обувките да ми ги донесат от Италия. Те пристигнаха ден преди събитието и се оказа, че и двете са ми твърде малки. Бях извикала гримьор, който според мен ме направи да изглеждам като клоун. На практика, на финала си хвърлих един душ, измих си косата, защото ме бяха накъдрили безумно, гримирах се по пътя за училището и облякох роклята, която беше ушита за изпращането. Обувките пък бях носила година и повече – на нисък ток, но официални. Нямах бижута, защото не харесвам.

И все пак смятам, че не сбърках, защото от всички се чувствах най-комфортно. След един час всички се изпонапиха, събуха се, защото не можеха да си носят обувките на висок ток. В този момент никой не се интересуваше как ти е прическата и дали ти се е размазал гримът...

Сигурна съм, че това не ти е попречило да се забавляваш. А кой е най-яркият ти спомен от вечерта?
За вечерта не знам, но хитът на нашия випуск беше в училището. Точно тогава беше тръгнала акция срещу скъпите автомобили и се бъзикахме със съучениците, защото дворът беше пълен с ултра скъпи коли. Направо беше някакво безумие – бяхме поканили оркестър цигани, всички танцувахме върху тавана на колите. Естествено, таванът на моя черен мерцедес, който беше под наем, пропадна и... (смее се). Баща ми трябваше да покрива щетите. Нали съм преживяла и двете – и сватба, и бал, и мога да направя съпоставката - абитуриентският бал си е повече от сватба. При всички положения мога да кажа, че една от най- хубавите ми вечери в живота е балът ми.

Ти какво получи като подарък за бала?
В последните години наблюдавам интересна тендеция, която според мен е върхът на пошлостта – родителите подаряват на детето си силиконови гърди или устни. Аз получих основно пари. Мацката, която трябваше да ми донесе дрехи, която съответно се издъни, ми даде 200 долара и тогава си мислех колко много пари имам за харчене. Отидох и си купих телефон с тях – супер модерен за своете време. Подаръкът за бала от нашите беше бижу – плочка, на която написаха името ми - пазя я и днес. Другото беше чанта Gucci – тогава не бях и сънувала подобна марка. Мисля, че моделът и в момента е доста актуален - клъч със златна дръжка. Смятам, че това беше единственото интересно нещо, което имах за бала си.

чанта
Снимка: Личен архив



С твоя съпруг сте заедно от повече от 12 години, това означава, че сте били заедно и когато си завършвала гимназия. Той ли ти беше кавалер на бала?

Не, просто нямах кавалер. Мисля, че е голяма грешка да ходиш на бала с мъж.

Какви съвети би дала на днешните абитуриенки относно дрехите, грима, прическата - нещо, което си видяла на конкурсите, в които си участвала?

 

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК>>>