Феновете на "Пълна лудница” – Пренареждане нараства с всеки изминал ден!

Бекъм мания превзе училищата на България

Реклама

Освен хиперпопулярния вече образ Жоро Бекъма, на чието име вече има кръстена салата в софийско заведение и с чийто образ бяха произведени хиляди мартеници тази година, скромният митничар Спартак Тишански (Румен Угрински) също не страда от липса на верни почитатели. Един такъв дори реши да помогне за стайлинга на Спартак и му изпрати подарък – митничарска вратовръзка. Наблюдателни фенове и преди това сигнализираха, че униформата на митничаря всъщност била на гранична полиция. Сега вече Угрински ще бъде почти достоверен в образа си. Почти защото Тишански наистина е рядка птица – честен митничар.

Първенец по отношение на вманиачени фенове засега остава Жоро Бекъма. Тези дни Рачков с удивление и радост разбра, че  менюто на столична  пицария присъства салата „Жоро Бекъма с камби”. Заради свръхпопулярния образ на пернишкия футболен виртуоз, към актьора Димитър Рачков не спират да валят най-разнообразни покани, които идват от миньорския град. Преди време кметът на Перник Росица Янакиева покани Рачков на среща разговор. По случай 1 април пък целият актьорски състав на „Пълна лудница” беше поканен да участва в 1-та церемония по раздаване на наградите „Златен Винкел”. За съжаление, нито едно от тези покани не беше приета поради натоварената програма на актьорите.

Съвсем скоро обаче пернишката общественост може да има повод за радост. Бекъма обмисля сериозно възможността да се появи като ВИП гост на футболния отбор „Миньор” – Перник, на мача му с „Левски” тази неделя (10 април). Поканата е отправена и към  мама Божка, а изкушението е голямо, тъй като организаторите обещават присъствие и на  мениджъри от „Локо” – Мездра – отборът, за който Жоро мечтае. От ръководството на Миньор се надяват присъствието на звезда от този ранг в ложата, да вдъхнови футболистите за победа.