Пълна лудница: Пренареждане

Комедийното предаване се завръща в ефира на bTV на 9 октомври, събота от 20 часа

Реклама

Напълно обновена и пренаредена "Пълна лудница” се завръща в ефира на bTV на 9 октомври (събота) от 20 часа. Хитовото шоу се трансформира не само благодарение на новите лица, а и концептуално.

Зрителите вече ще се забавляват не с отделни скечове както до сега, а с цялостна и логически свързана сюжетна линия. Това е основната промяна, дело на новия режисьор и бивш Директор на пловдивския Драматичен театър Емо Бонев. Разбира се, любимите актьори Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Мария Игнатова и Мария Сапунджиена, Силвестър Силвестъров, Албена Михова, Румен Угрински и Алексей Кожухаров ще продължат да блестят от екрана, но към тях ще се присъединят Герасим Георгиев-Геро, Виктория Колева и други нови попълнения.  

В първи епизод на хоризонта се появява бившия зарзаватчия и прохождащ медиен магнат Карфиол Петров (Геро), който стартира създаването на нов телевизионен канал! На кастинг за водещи в телевизията се явяват някои от добре познатите ни персонажи като например Марчето – съпругата на Жоро Бекъма и Тиган Звездев.

Но какво точно ще се случва в новата медия на Карфиол - това ще разберем тази събота по bTV.