Жоро Бекъма се кандидатира за президент

Щабът му от "Пълна лудница" е изготвил 10 точки, чрез които в 10 дни България ще разцъфти и процъфти

Реклама

Жоро Бекъма се кандидатира за президент! С това той и колегите му от "Пълна лудница" обявиха първото национално турне на хитовото шоу. "Предизборната кампания” на най-популярният БГ футболист ще протече както следва:

1. Пловдив – 23 и 24 август
2. Стара Загора – 25 и 26 август
3. Бургас – 28 и 29 август
4. Варна -  30 и 31 август
5. Русе – 1 и 2 септември
6. Перник – FINALE GRANDE – средата да септември

Марчето ще се грижи за ПР имиджът му, а мама Божка е началник на предизборния му щаб. Спонсор му е Спартак Тишански, а Карфиол Петров - стратег. Екипът е изготвил стегната програма от 10 точки, чрез които в 10 дни България ще разцъфти и процъфти! Кампанията си има и подобаващ духовен водач в лицето на отец Прецакий.

Присъстващите журналисти бяха запознати с програмата от самия кандидат, а неговият началник щаб ги почерпи с изискан кетъринг с пернишко суши, както и също така популярните и любими на звездното семейство камби и пражени кюфтенца. Напитката на деня беше уникалният коктейл "Пернишки Бейлис” - идеален микс между боза и ракия!

Продажбата на билети ще стартира идната седмица в Ticketstream.bg. Очквайте скоро официалната страница на кампанията във Фейсбук, канали във Vbox7, YouTube, както и блога на Жоро Бекъма.

Предизборната му програма прочетете тук >>>