Овчица Кирилова в "Пълна лудница"

Елена Миньончева отново се е нахакала в една от най-горещите точки, за да направи поредния си бомбастичен репортаж

Реклама

В това издание на "Пълна лудница" ще се срещнем с Овчица Кирилова и нейното "За животните с любов". Гост там е Свирчо от село Гъбаре. Свирчо е касапин и през ръцете му са минали поне 10-15 хиляди животни. Днес той ще демонстрира майсторството си върху една невинна кокошчица.

Гл. инсп. подполк. майор Егаси Костов пък отново ще ни покаже ужасно много нарушения в картинки..., но този път не негови, а шедьоври на колеги. Например Тайната вечеря, която е пазена в тайна именно от органите на КАТ и завършила с опит за подкуп в размер на 30 сребърника. Или пък историята за видимо нетрезва шофьорка със загадъчна усмивка...

В "Гази сутрин" на гости на Хвани Цолова са Халил и Хасан, които се борят за "демонстрация" (демокрация) и край на "дискурминацията" (дискриминацията) към водачите на немоторни превозни средства – тип "каруца".

В поредната серия на "Топ ченгета" сержант Игнатовска (по-известна като Мис Полис) и колежката й Миховска, ще ни разкажат за драматичната история на един бременен мъж, у когото на всичкото отгоре не е намерен и пулс?!?!

В рубриката "Лай парк" гостува безработният Цецо от Разград, който е върл противник на всички празници. Защо – това ще разберем с подробности от самия него.

Елена Миньончева отново се е нахакала в една от най-горещите точки, за да направи поредния си бомбастичен репортаж. А именно - в квартирата на трима извънредно опасни терористи в Ботунец.

Финалът е запазен за поредния епизод на риалитито "Футболни свекърви", където действието вече се е пренесло на Герена. Там ще видим как под зоркия поглед и грижи на майка си тренира един от истинските майстори на най-популярната игра на света!