Актьорът Даниел Цочев за семейното щастие

Как той се превърна от градско момче в новоселянин?

Реклама

Любимият му филм е "Ах, този джаз". А любимата му роля е на Емил Димитров - образ, в който самият той се превъплъщава в музикалния спектакъл "На нея с обич". За реставрацията на стари мебели, китарата и ариите онлайн си говорим с актьора Даниел Цочев. Как той се превърна от градско момче в новоселянин? Вижте във видеото!

Актьорът ще се включи и в концерта #ПомогниОтВкъщи 2 на 7 май от 20 часа по bTV.

В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, bTV Media Group и партньори ще обединят за пореден път едни от най-обичаните и популярни изпълнители у нас в една общозначима кауза – в подкрепа на националната кампания на Българския Червен кръст „Заедно срещу COVID-19”. Второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи ще бъде излъчено на 7 май от 20.00 ч., а даренията ще подпомогнат дейността на БЧК в помощ на усилията на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

Всички, които имат възможност и искат да проявят съпричастност към благородните усилия на БЧК и към човешките страдания, могат да го направят чрез:

- изпращане на SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.

- на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF