Актьорът с голямо сърце Алек Алексиев шест пъти пътува до Украйна, за да спасява бежанци

Алек Алексиев, когото често виждаме на екран в сериала "Мен не ме мислете", ще бъде водещ на световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите”

Реклама

Животът на следващия ни гост се дели на преди и след датата 24 февруари. Като всички нас той се събужда с новината за започналата война в Украйна и след първоначалния шок решава, че иска да помага. Временно загърбва професията си и от успешен актьор и продуцент се превръща в шофьор на бус, пълен с хуманитарна помощ. 

Как голямото сърце на Алек Алексиев го отведе на 6 пъти в окото на войната, на колко бежанци помогна и как сега ще направи същото за талантливи българчета, ще разберем от самия него.

Алек Алексиев, когото често виждаме на екран в сериала "Мен не ме мислете", ще бъде водещ на световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите”. То ще се проведе на 1 юни в Античния театър в Пловдив.

„Веселка Кунчева подготвя невероятен спектакъл, замислен с голямо въображение. Покани ни заедно с Лили Бързева да бъдем водещи. Лили ще бъде на сцената със своя син, а аз с моята дъщеря Ая“ – сподели актьорът в студиото на „Преди обед“.

Междувременно организаторът на събитието Енчо Керязов дари на четири пловдивски училища 300 билета за шоуто “Нощ на звездите” в знак на уважение към постиженията на техните ученици. 

Вижте във видеото разговора с Алек Алексиев.