Анелия: Душата ми имаше нужда от тази почивка

Попфолк певицата се включва в концерта "#ПомогниОтВкъщи" на 07 май

Реклама

Анелия: Душата ми имаше нужда от тази почивка. Но след два месеца вече имам нужда от активност. Аз съм изключително динамичен човек, изключително борбена съм. Време е да се събуждаме. Смятам, че всеки си има някакво призвание в живота. Аз съм се родила с талант. Смятам, че Господ като ми е дал глас, той трябва да стига до хората.

Попфолк певицата Анелия за дните в изолация и подготовката за концерта "#ПомогниОтВкъщи" на 07 май.   

В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, bTV Media Group и партньори ще обединят за пореден път едни от най-обичаните и популярни изпълнители у нас в една общозначима кауза – в подкрепа на националната кампания на Българския Червен кръст „Заедно срещу COVID-19”. Второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи ще бъде излъчено на 7 май от 20.00 ч., а даренията ще подпомогнат дейността на БЧК в помощ на усилията на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

Всички, които имат възможност и искат да проявят съпричастност към благородните усилия на БЧК и към човешките страдания, могат да го направят чрез:

- изпращане на SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.

- на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF

Тагове: певица анелия