Антоанет Пепе: Инфлуенсърство винаги е имало

Вие гледате избрани моменти

Реклама

Антоанет Пепе е жената чудо на интернет пространството. Тя качва съдържание онлайн, активно се занимава с инфлуенсърство, монтира видеа, създава бизнеси, обзавежда апартаменти и изглежда впечатляващо, всичко това, докато е грижовна майка на три деца. 

Антоанет Пепе започва като блогър като споделя житейските си истории като иска да накара хората да споделят преживяванията си с нея и да обменят опит. А ютуб каналът идва като естествено продължение след това. Антоанет учи в Англия, а след това живее и в Дания. 

"Инфлуенсърство винаги е имало. Преди години това бяха актьори, политици, спортисти, различни влиятелни личности, така че то съществува. Сега доста се изкриви самата идея за това какво е да си инфлуенсър, но аз не започнах с идеята да стана такъв. По-скоро си представях, че този блог ще ми помогне да постигна нещо друго - дали да работя в някое списание в чужбина, дали да се занимавам с ПР. Мислех си, че това мое хоби ще ми подпомогне професионалното развитие, но не знаех, че то ще ми изкарва пари", разказва Антоанет.

Преди четири години брандовете в България забелязват канала й и започват да я търсят за взаимни проекти.

Едни от най-гледаните й видеа са тези, в които показва децата си. 

"Когато качвам съдържание с децата ми, независимо дали съм инфлуенсър или не, би трябвало да се съобразявам с дадени норми. Няма да го качиш детето чисто голи или да го облечеш така, че да не е подходящо. Първо е наша ролята да преценим кое е редно и кое не е редно да се показва, а ютуб филтрира, защото понякога може да допуснем грешка. Да монтираш видеото по начин, по който се вижда нещо, което не е изрядно. Това ютуб се намесва и го сваля", признава Антоанет Пепе.

Известната инфлуенсърка разкри, че в началото на 2022 година ще издаде първата си книга. Заглавието все още е тайна.