"Аз бях новият в отбора": Борис Добрев след "Фермата"

Оперният певец напусна предаването след елиминационен дуел и гласуване

"Аз бях новият в отбора": Борис Добрев след "Фермата"

Реклама

По традиция заплитаме поредната нишка в чергата на Фермата. Днес сме с 27-годишния Борис Добрев, който напусна формата след гласуване.

"В началото ми беше трудно, но бързо се нагодих", казва той.

Твърди, че са му липсвали близките - най-вече приятелката му - но вътре е имало толкова много преживявания, че дори не е усещал как лети времето.

Оперният певец Борис Добрев се сбогува със стопанството, но изпълни мечтата си да смени културната сцена с обора и да изпита силите си в приключението край село Боснек.

„Срещнах готини хора, доих крава за първи път, тествах възможностите си на Арената, щастлив съм! Разбрах, че и в оперната музика, и във фермата, всичко изисква упорит труд“, каза участникът, който допусна малка, но непростима грешка във важна битка. Забавянето му с 10 секунди коства победата на неговия тим и осигури триумфа на „Елбетица“.

В понеделник вечер червените в лицето на Борис, дизайнера Сергей Панайотов и собственичката на автокъща Лилия Ел Абани ясно заявиха желанието си за победа. От зелените им се противопоставиха актьорът Петър Петров, сервитьорът Андрей Стефанов и актрисата Присияна Люцканова. В последвалия сблъсък освен отборни страсти се разразиха и силни лични емоции.