Българи с номинация за "Холивудските медийни музикални награди"

Илона Иванова и Борислав Славов започват да работят заедно след участието на изпълнителката в "Гласът на България"

Българи с номинация за "Холивудските медийни музикални награди"

Реклама

Двама талантливи българи се класираха за финала на "Холивудските медийни музикални награди". Илона Иванова е позната на зрителите от четвърти сезон на "Гласът на България", а Борислав Славов е композитор, работил рамо до рамо с Ханс Цимер. 

"Това е една изключителна радост и чест, защото "Световните холивудски медийни музикални награди" се избират от Холивудската музикална академия, която е съставена от композитори, музиканти, певци от световната музикална и визуална индустрия. Това само по себе си за нас е най-големият успех, защото тези хора са преценили, че сме достойни да се наредим сред тях и ни дава увереност, че може би нещата се получават", признава Борислав.

За композитора това е втора номинация в рамките на една и съща година. Предишни лауреати на отличието са били Бионсе, Лейди Гага, Марк Ронсън. 

Борислав остава много впечатлен от участието на Илона в "Гласът на България" и решава да й напише съобщение, с което да я покани да работят заедно и така се появява песента, номинирана за престижното отличие.